Sterkte wensen

Sterkte wensen

Iemand sterkte wensen doe je wanneer een dierbare of kennis een moeilijke periode meemaakt. Dit kan zijn bij verlies, ziekte of een ingrijpende gebeurtenis. Het is dan belangrijk om iets van je te laten horen om te weten dat je aan hem/haar denkt en dat je voor diegene bent. Toch is het niet zo vanzelfsprekend en eenvoudig om een sterktewens op te schrijven op een kaart. Daarom kun je hier inspirerende teksten vinden om te gebruikten om iemand sterkte te wensen.

Een sterktewens bij verlies
Iemand sterkte wensen die door een rouwperiode gaat, is lastig. Je kunt moeilijk de woorden vinden die echt passen op zo’n moment. Het is belangrijker dat je wat van je laat horen, dan dat je de juiste woorden vind. Een van de volgende algemene teksten zijn een goede optie:

“Sterkte met dit verlies.”

“Heel veel sterkte en we denken aan je in deze moeilijke periode.”

“Erg veel sterkte met het gemis. Ik ben er voor je.”

“De juiste woorden weet ik niet te vinden om je te helpen met het gemis. Toch stuur ik dit kaartje om je sterkte te wensen en te laten weten dat ik er voor je ben.”

Sterkte wensen bij ziekte
Ziek zijn heeft veel impact op een persoon. Het is belangrijk om tijdens deze ziekteperiode wat van je te laten horen. Weet je niet wat je op de kaart moet schrijven? Gebruik van een van de volgende sterkte wensen:

“Houd moed, houd vol en veel sterkte met het herstel.”

“Je bent een kanjer en je kunt het! Veel sterkte tijdens tijdens komende periode.”

“Ik schrijf je om sterkte te wensen. Je bent sterk en dapper.”

Sterkte bij ingrijpende gebeurtenissen
Er zijn zoveel momenten in het leven waarop iemand een paar bemoedigende woorden kan gebruiken. Sterkte wensen is dan de beste optie. Dit zijn een aantal wensen voor sterkte die je kunt schrijven op een kaart om iemand sterkte te wensen na een ingrijpende gebeurtenis.

“Lieve …, ontzettend veel sterkte tijdens deze zware periode.”

“Wat heb jij ontzettend veel pech. Daarom een kaartje voor jou om je sterkte te wensen.”

“Ik wens je kracht, moed en sterkte en weet dat je me altijd kunt bereiken.”

Laat wat van je horen, wanneer een dierbaar persoon door een moeilijke periode gaat. Weet je niet goed hoe je jezelf kunt verwoorden? Stuur dan een kaartje met een sterktewens. Dit is een krachtig gebaar en een mooie manier om te laten weten dat je er voor de ander bent en dat je aan hem/haar denkt.