Persoonlijke tekst begrafenis

Als je iemand in je omgeving hebt verloren, denk je er misschien over om een ​​condoleancekaart of bloemen te sturen. Het schrijven van een passende en oprechte rouwkaartboodschap is belangrijk en zal u helpen uw steun te tonen. Zelfs als je de persoon niet goed kent, wil je misschien je medeleven betuigen. Deze gids geeft voorbeelden van condoleancekaarten, zodat u zorgvuldig woorden kunt kiezen die een overleden dierbare helpen herinneren en troost bieden aan degenen die rouwen.

Wat schrijf je op een condoleancekaart?

Wanneer iemand overlijdt, wil je misschien een condoleancekaart voor hun familie schrijven. Dit laat zien dat je om hen geeft en dat de persoon die is overleden in je gedachten is. Of je nu je eigen gevoelens wilt uiten, een dierbare herinnering wilt delen of gewoon je steun wilt bieden, weten wat je op een rouwkaart moet schrijven is niet altijd een gemakkelijke taak.
Zelfs als u uw uitvaartberichten liever kort houdt, komt het toch over als een warm en oprecht gebaar. We hebben enkele voorbeelden opgesomd om u te helpen bij het schrijven van uw eigen condoleancekaart.

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Onze familie houdt jullie familie in onze gedachten en gebeden.
Ik denk aan jullie in deze moeilijke tijden.
Ons hart gaat uit naar jou en je familie.
We willen dat je weet dat we er voor je zijn als je iets nodig hebt.
Mijn oprechte deelneming.
Woorden schieten tekort om ons verdriet te uiten.
Ik hou je dicht in mijn gedachten en hoop dat het goed met je gaat.

Wat schrijf je op een bloemenkaartje

Als je merkt dat je een beetje vastloopt met wat je bij je rouwbloemen moet schrijven, wees dan niet bang om het simpel te houden. Enkele van de beste berichten over begrafenisbloemen zijn kort en recht uit het hart.
Hieronder een lijst met voorbeelden van rouwbloemenberichten. Wat je ook besluit te schrijven, het belangrijkste is dat je hebt laten zien dat je om hem of haar geeft.
Hoewel we ver weg zijn, zullen we je vandaag en altijd dicht bij ons houden in onze gedachten en in ons hart.
Je wordt gemist maar nooit vergeten. Je hebt een plekje in ons hart veroverd. Rust in vrede.
Moge de vrede die voortkomt uit de herinneringen aan gedeelde liefde je nu en in de komende dagen troosten.

Plaats een reactie