Condoleance kaart

Condoleances om te delen – Mooiste citaten
Hoewel de dood iets natuurlijks is, is het altijd pijnlijk om afscheid te nemen van een dierbare. Het is belangrijk dat je op dit moment jouw solidariteit betuigt met degenen die met deze pijnlijke situatie worden geconfronteerd.

Hieronder hebben wij enkele rouw- en condoleanceberichten verzameld om te delen met mensen die onlangs een verlies hebben geleden. Bekijk ze!

1. Ik condoleer je met het verlies dat je hebt geleden. Je vader was een man vol kwaliteiten, waarvan ik er veel in jou zie. Immers, de zonen zijn altijd op de een of andere manier een afspiegeling van hun vaders.

Je vader zal nooit vergeten worden. Hij raakte onze harten en markeerde ons allen met zijn heengaan door deze wereld. Ik zal bidden voor jou en je familie!

2. Het is met een gevoel van diepe bedroefdheid dat ik je deze woorden van medeleven zend voor het verlies van jouw dierbare. Mijn condoleances gaan uit naar al zijn familieleden, die op dit moment in een pijnlijke situatie verkeren waarvoor helaas niemand immuun is.

Ik wens je veel sterkte om deze uiterst delicate fase te doorstaan. Moge God je hart een flinke dosis vrede schenken!

3. De droevige tijd is gekomen dat je afscheid moet nemen van een grote en dierbare vriend. Ik wil je condoleren met het overlijden van jouw dierbare vriend en je mijn genegenheid betonen.

Heb kracht en moed! Jouw vriend zou graag willen weten dat het goed met je gaat en dat je verder gaat met jouw leven, met zijn herinnering in jouw hart. Moge de ziel van je vriend in vrede rusten.

4. Moge God aan jouw zijde zijn in deze tijd van verlies en moge het geloof je leiden op deze moeilijke weg. Een geliefde is weggegaan en ik heb geen woorden om dit verdriet te beschrijven.

Ik wens sterkte voor jou en je hele familie. Moge je wat rust vinden in deze duisternis. Weet dat ik voor je allen bid en voor de ziel van jouw geliefde die nu in de hemel is. Mijn condoleances.

5. Ik wou dat ik de woorden kon vinden om je pijn te verzachten en je wat troost te geven in deze moeilijke tijd. Maar er zijn geen woorden in de wereld die het hartzeer kunnen verzachten van hen die een geliefde verliezen.

Accepteer alstublieft mijn oprechte deelneming. Jij en je hele familie zijn in mijn gedachten en gebeden.

6. Er zijn geen juiste woorden in deze tijd van pijn, van afscheid en verlangen. Jullie zijn een heel bijzondere familie en ik duim voor jullie dat jullie herstellen en de harde realiteit accepteren.

Ik ben hier voor ieder van jullie, voor een praatje en een vriendelijke knuffel. Wees sterk en geef niet op.

Plaats een reactie