Condoleance kaart schrijven

Condoleance kaart: Berichten van solidariteit
Wanneer een geliefde overlijdt, zoeken we een zo sympathiek mogelijke manier om onze gevoelens te tonen. Daarom zijn condoleanceberichten altijd zeer gewenst om onze laatste eer te bewijzen.

In dit artikel vindt je mooie rouw zinnen die je kunt gebruiken om jouw respect te betuigen aan jouw vrienden. Lees en deel!

1. Na het verlies van iemand van wie we houden, is er altijd een sterke pijn die ons hart binnendringt.

Hoewel woorden de pijn die je voelt niet kunnen wegnemen, betuig ik je mijn oprechte deelneming, vergezeld van de wens dat je de kracht zult hebben om deze tegenspoed het hoofd te bieden.

2. Op dit moment van diepe droefheid, denk met liefde aan je moeder. Probeer de woede van het verlies uit je hart te verwijderen.

Houd je gedachten afgestemd op de energie en warmte van liefde. Je moeder zal nu in vrede rusten, en de liefde die je haar in gedachten schenkt, zal haar in een eeuwige slaap wiegen.

3. Mijn lieve vriend, ik weet niet hoe ik mijn verdriet moet uitdrukken. Gecondoleerd met het verlies van jouw vader. Gecondoleerd met de pijn die je en jouw familie nu doormaken.

Ik vraag God om jullie harten te troosten, dat Hij iets van de pijn en het verdriet dat jullie op dit moment voelen, mag verzachten. Er is niets dat dit lijden kan helen of uitwissen, maar Gods liefde kan een bedroefd hart verzachten.

4. Met de pijn van jouw verlies weet ik dat er geen woord is dat jouw hart kan troosten. Maar ik wil je mijn oprechte deelneming aanbieden.

Ik zag van dichtbij de liefde en vriendschap die tussen jou en je geliefde grootvader bestond, en ik weet dat de herinneringen aan alles wat jullie samen beleefden, een troost voor je hart zullen zijn.

5. Beste vriend, in moeilijke en droevige tijden als deze, weet ik dat niets ons beter laat voelen. Maar wetende dat we onze vrienden dichtbij hebben, kan ons hart wat troosten.

Gecondoleerd met jouw verlies, ik bid voor u, dat God jouw hart zal troosten, je vrede en rust zal geven om om te gaan met wat niet veranderd kan worden.

6. Het verlies van een grootmoeder is als het verlies van onze tweede moeder, een moeder in een wijzere, geduldigere en liefdevollere versie.

Gecondoleerd met jouw verlies en de tijd van verdriet die je en jouw familie nu doormaken. Ik vraag God om je grootmoeder te ontvangen met dezelfde liefde die zij van familie en vrienden kreeg, en moge Hij jullie harten troosten.

Plaats een reactie