Condoleance gedicht

Condoleance berichten om troost te bieden aan het hart
Wanneer iemand die je kent een familielid verliest, kan het moeilijk zijn de juiste woorden te vinden voor een boodschap van troost.

Met dat in gedachten hebben wij voor je een lijst van condoleanceberichten geselecteerd om jouw steun te betuigen aan hen die in deze tijd lijden. Kijk hier eens naar!

1. Ik betuig hierbij mijn deelneming aan de familie die rouwt om het verlies van een geliefde. De wereld heeft een waarlijk inspirerend mens verloren die een omvangrijke erfenis nalaat om ons aan zijn belang te herinneren.

Ik hoop dat God degene die ons zoveel liefde heeft ingeboezemd met open armen zal ontvangen en veel kracht zal geven aan hen die rouwen om zijn verlies.

2. Ik wil mijn medeleven betuigen aan jou en je familie. Iemand verliezen van wie je houdt is altijd een onmetelijk leed en ik wens jullie alle kracht toe om deze moeilijke tijd door te komen.

Je kunt rekenen op mijn steun en beschikbaarheid voor alles wat nodig is. Moge de beste herinneringen blijven en moge jouw geliefde rusten in vrede!

3. In dit uur van diepe droefheid wil ik mijn gevoelens uiten voor het verlies van jouw dierbare. Geen woorden kunnen de pijn van dit moment overbrengen, omdat ik weet hoe belangrijk hij voor jullie was.

Het wordt tijd dat je je hart beschermt, dat je je laat troosten door alle mensen die aan je zijde staan, zodat je zijn afwezigheid kunt voelen en hem kunt missen, maar je nooit alleen zult voelen.

4. Je bent sterk, vastberaden en gepassioneerd over het leven. Jouw hart is nu breekbaar, maar ik ben er zeker van dat je dit verlies moedig onder ogen zult zien en jouw geliefde voor altijd en eeuwig met genegenheid zult blijven gedenken.

5. Wij hebben een van de beste mensen van onze gemeenschap verloren, die nog lang herinnerd zal worden om de goede werken die hij verrichtte.

Hij was een man die velen inspireerde door zijn vele kwaliteiten en die altijd oprechte zorg en liefde voor zijn familie toonde.

Mijn oprechte deelneming aan je en jouw familie in deze zeer droevige en moeilijke tijd. Mijn gedachten en gebeden zijn bij jullie allemaal.

6. Beste vriendin, ik schrijf dit condoleancebericht om mijn gevoelens te tonen bij het overlijden van je moeder, en om je wat troost te bieden in deze moeilijke tijd.

Niemand kan ooit de leegte vullen die ze in je hart heeft achtergelaten. Maar sta God toe in die ruimte te stappen om je wat troost te brengen.

Vrede voor haar ziel. Mijn condoleances aan je en jouw familie.