Condoleer de familie

Condoleance zinnen: een gebaar van genegenheid
Woorden zijn en blijven de enige manier om mensen hun verbondenheid te laten voelen met een familie die net een belangrijk iemand verloren heeft.

Op zulke delicate en pijnlijke momenten kan het echter moeilijk zijn de juiste woorden te vinden om onze solidariteit te betuigen. Daarom bieden wij je een verzameling condoleance zinnen aan waaruit je inspiratie kunt putten. Bekijk ze!

1. Jouw verlies is ook het mijne. Accepteer alstublieft mijn condoleances.

Ik weet dat dit een moeilijke tijd voor je is en ik wou dat ik woorden had om het makkelijker te maken. Ik ben altijd dicht bij je om je door deze pijnlijke tijd te helpen.

2. Geen woorden kunnen je pijn verzachten. Ik stuur je een heel sterke knuffel in de hoop dat de genegenheid van degenen die van je houden je zal helpen verder te gaan.

Jouw verlies is onvervangbaar, maar gelukkig bent je omringd door liefde en mensen die van je houden! Ik zal altijd aan je zijde zijn om je door deze tijd van verdriet te loodsen.

3. Mijn vriend, onze vriendschap heeft ons al lang verenigd. Nu is het tijd om samen dit verdriet onder ogen te zien, laten we huilen en luchten zodat we op een dag weer kunnen lachen.

Geen woorden zullen je beter laten voelen over het verlies dat je hebt geleden. Maar weet dat je niet alleen bent. Ik hou van je.

4. Bij het horen van het nieuws van het overlijden van jouw dierbare, wil ik je mijn oprechte deelneming betuigen. Moge mijn liefde en gedachten je begeleiden in deze grote pijn.

5. Ik heb net gehoord van jouw grote verlies. Accepteer alstublieft mijn condoleances. We zijn diep bedroefd door het overlijden van iemand die zo geliefd was.

Wij delen in jouw verdriet en in jouw gebeden. Ik stuur je een heel sterke knuffel in de hoop dat de genegenheid van degenen die van je houden je zal helpen om verder te gaan.

6. De grote tragedie die jouw familie is overkomen, doet ons allen veel pijn. Moge de pijn die je in je hart voelt verzacht worden door de liefde die je omringt. Wij betuigen je onze oprechte deelneming.

7. De dood neemt onze geliefde nooit helemaal weg. In feite blijft hun nagedachtenis levend in ons hart om ons eraan te herinneren dat we verder moeten gaan, met kracht en moed.

Wees sterk op dit moment en onthoud dat ik er ben voor alles wat je nodig hebt. Mijn condoleances.