Condoleance tekst collega

Condoleance tekst collega
Condoleren bij het overlijden van een collega
Omgaan met het overlijden van een collega is niet gemakkelijk. Wanneer je gedwongen wordt om te gaan met het overlijden van een collega op het werk, ben je altijd vatbaar voor depressie en stress. Het is moeilijk om condoleanceberichten te sturen bij het verlies van een collega. Op sommige werkplekken werken mensen met elkaar samen alsof ze familie zijn. Ze respecteren en helpen elkaar, werken zij aan zij, delen ervaringen en zelfs de werklast. Hier zijn enkele condoleancezinnen voor het overlijden van een collega.

Condoleancezinnen bij het overlijden van een collega
In deze moeilijke tijd van verlies, weet dat het hele kantoor aan je denkt. Aarzel niet om ons te laten weten of we je op enigerlei manier kunnen helpen.
Woorden kunnen niet uitdrukken hoe hartverscheurend het is om te beseffen dat hij niet meer bij ons is. Hij had een positieve invloed op al onze levens en we zullen voor altijd dankbaar zijn voor alles wat hij voor ons heeft gedaan. Hij was een ware motivator wiens werk een voorbeeld was voor ons allen. Het is verbazingwekkend hoe kort het leven kan zijn. We missen hem.
Hij is in betere handen nu hij bij God is. Hij was een nederig mens met een goed hart. We zullen hem elke dag missen.
Aarzel niet om ons iets te vragen als je het nodig hebt. Je kunt er altijd op rekenen dat we alles zullen doen om je te helpen. Moge zijn ziel rusten in vrede.
Ons hart rouwt om het verlies van zo’n eerbaar persoon. (Naam) was zo’n inspiratie voor ons allemaal. Hij zal altijd in onze gedachten blijven.
Een lieve ziel rust nu in de hemel, op een betere plek, ver weg van hier. We moeten blij voor hem zijn. Moge hij vrede vinden. Zijn plotselinge dood kwam na een lange lijdensweg. Hoewel zijn fysieke aanwezigheid niet langer voelbaar zal zijn, zal hij altijd in ons hart zijn. We moeten sterk blijven.
God neemt goede mensen te vroeg van ons weg. Er wordt gezegd dat goede mensen nodig zijn om vanuit de hemel over ons te waken. Misschien heeft God (naam) om deze reden vervroegd opgenomen.
Het is moeilijk om het verlies van zo’n goed mens te dragen, maar het leven laat ons geen keus. Ik heb hem altijd bewonderd. Moge zijn ziel in vrede rusten in de hemel.
Mijn hart deed pijn om te horen van je verlies. Accepteer alstublieft mijn diepste medeleven. We zijn diep bedroefd te weten dat hij er niet meer is. Wees sterk.
Ik zend jullie veel liefde in deze tijd van rouw. Mogen onze gebeden hem bereiken en moge hij rusten in vrede.