Christelijke condoleance teksten

Christelijke condoleance teksten: Woorden die je hart zullen troosten
Het is erg pijnlijk om iemand te verliezen die je dierbaar is. Verlangen wordt ons voornaamste gezelschap, maar we mogen niet vergeten: de dood is niet het einde.

God heeft ons het eeuwige leven beloofd en op een dag zullen we allemaal weer samen zijn. Om troost in jouw hart te brengen, hebben wij condoleance zinnen uitgezocht die herinneren aan de belofte van de Heer. Bekijk ze!

1. Wij hebben een missie op aarde, maar ons leven is wandelen naast God. Hoezeer wij ook rouwen om de dood van een dierbare, wij mogen niet opgeven, want wij weten dat ons leven aan God toebehoort.

Mijn vriend, het is in moeilijke en droevige momenten als deze dat ons geloof versterkt moet worden. Laat jouw vertrouwen in God niet verzwakken, vertrouw jouw hart aan de Heer toe, want Hij zal weten hoe Hij jouw wonden moet verzorgen. Wees geduldig en heb vertrouwen!

2. Mijn vriend, bid en vraag God om je ziel en je leven te verlichten! Zoek vrede in jezelf, concentreer je op positieve energie├źn en mooie gedachten, in plaats van tranen en verdriet.

Ik laat mijn condoleances achter, en mijn meest oprechte gevoelens! Een stevige knuffel!

3. Niemand is ooit voorbereid op het verlies van een geliefde, we worden overrompeld en vragen ons af waarom deze pijnlijke situatie zich voordoet. Gods plannen zijn zelden begrijpelijk voor de mens, maar wij moeten ons volle vertrouwen houden in de goddelijke wijsheid.

Alleen Hij weet wat de redenen zijn en alles wat wij kunnen doen is bidden en God vragen de weg voor ons te verlichten om weer vrede te vinden.

Ik weet dat de pijn die je voelt immens is en eindeloos lijkt, maar heb vertrouwen en geloof in God. Mijn oprechte deelneming! Jij en je familie zijn in mijn gebeden!

4. In dit uur van diepe rouw, bied ik mijn condoleances aan. Iemand verliezen van wie je houdt is ongetwijfeld een grote beproeving, maar als onze God en Vader dat besloten heeft, is het omdat het zo moet zijn.

God weet wat het beste is voor ons allen, en hoe moeilijk het nu ook lijkt om het te begrijpen en te aanvaarden, je moet geloof en vertrouwen hebben. God zal altijd aan je zijde zijn.

5. In deze tijd van verlies en pijn voor de hele familie, wil ik mijn respect betuigen aan hen die zijn heengegaan en je allen mijn condoleances aanbieden.

Heb moed, hoop en veel vertrouwen; ik zal voor je bidden en voor allen die met dit vreselijke verlies te maken hebben. Bedenk dat wie in God gelooft, eeuwig zal leven!