Condoleance bloemen

Condoleance bloemen

Condoleance wensen doe je natuurlijk goed met een kaart met daarop een steunbetuiging en sterktewens. Ook kun je jouw steun betuigen door een mooi boeket bloemen op te sturen. Een paar fleurige bloemen zijn een mooi symbool om te laten weten dat je aan de ander denkt tijdens deze rouwperiode en dat je er altijd bent om te steunen. Lees gauw verder over hoe je de juiste condoleance bloemen uitkiest en hoe je deze kunt schenken.

De juiste kleuren
Bij een condoleance boeket denk je al vaak aan witte bloemen. Kies een mooi boeket uit op basis van witte bloemen. Je kunt dit boeket zelf uitkiezen, maar de meeste bloemisten hebben vaak al een condoleance boeket beschikbaar en kunnen je ook helpen bij het samenstellen van dit boeket. Wanneer je iemand condoleance bloemen wilt sturen, is het goed om je aan dit ongeschreven voorschrift te houden van witte bloemen. Kleurrijke bloemen fleuren zeker op, maar dit is niet het juiste moment voor een kleurrijke bos.

Ga langs met een bosje of laat bezorgen
Je kunt een dierbaar persoon natuurlijk altijd opzoeken tijdens deze lastige periode in het leven en een bosje bloemen komen brengen. Woon je niet in de buurt of is de relatie niet zo sterk? Dan is het wellicht een betere optie om een boeket te laten bezorgen. Je kunt dit door jouw plaatselijke bloemist laten doen, maar je kunt ook eenvoudig terecht bij de online bloemist. Hier heb je altijd een grote keuze aan condoleance boeketten en kun je zelfs de dag van tevoren nog een boeket bestellen en de volgende dag laten bezorgen.

Doe er een kaartje bij
Je kunt bij dit condoleance boeket ook een kaartje toevoegen. Veelal is een klein kaartje met de tekst “Sterkte” of “Met oprechte deelneming” al voldoende. Wil je echter een persoonlijkere condoleance tekst op de kaart schrijven? Maak dan gebruik van de volgende voorbeeldzinnen:

“Sterkte met het gemis van jouw partner/vader/collega/”

“Tijdens moeilijke periodes in het leven, is het moeilijk om de juiste woorden te vinden. Ik ben er stil van.”

“Sterkte en weet dat ik er altijd voor je ben.”

“Gecondoleerd en sterkte komende periode.”

“De juiste woorden bestaan niet om dit gevoel uit te drukken. Weet daarom dat ik aan je denk en dat je me altijd kunt bellen.”

Een condoleance boeket is een goede manier om jouw steun te uitten. Deze mooie bos bloemen met een persoonlijke kaart erbij is een goede manier om iemand sterkte te wensen bij het verlies van een dierbare.